lördag 15 maj 2010

Utställning

Idag har vi varit på inofficiell utställning i Bollnäs och nu har vi också äntligen fått en "medalj"! Elias har varit väldigt undrande över att Ammi aldrig får nån medalj men idag fick vi en :O) Vi går ju på kurs så vi har väl blivit lite duktigare både hon och jag och domaren var trevlig ;O)

Kritiken:
Feminin tik med välskuret huvud. Något vek underkäke. Bra  ögon, välburna öron. Vacker hals. Bra rygg och kors. Välvinklad fram och bak. Starka tassar. Behöver utveckla bröstkorg och förbröst mer. Rör sig bra. Välvisad.

Domare:
Martina Egerbrandt

Placering: 1/2 med HP

Jag försökte mej på en bild med rosetten men hon bara blundar, måste vara blixtens fel. Det blev lika med 10-månaders bilderna jag tog som jag tänkte lägga ut här men inte kom mej för. Här kommer dom i alla fall, får väl försöka knäppa lite mer bilder utomhus nu när det blivit sommarväder!

Nyborstad

Domaren känner och klämmer

På språng

Medaljen

Lite blandade bilder...

Ammi 10 månader


Nyrullad :O)

Yassi spanar


Yassi

 
Ammi

Ha det bra alla, nu är sommaren på väg :O)

6 kommentarer:

 1. Grattis till den fina rosetten. Äntligen en domare som vet hur en skönhet ska se ut. Ett försenat grattis till Ammi på 10-månaders dagen. Vi ses väl på valpträffen?
  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Grattis till det fina resultatet!!!
  Hon är så jättefin Ammi.
  Många fina bilder och det var allt på tiden att det blev en uppdatering ;-).
  Ha det bra!!!

  SvaraRadera
 3. Vad kul för Elias att ni fick en rosett! Jag tycker det är viktigt med trevliga domare, som kan förstå att alla inte är lika duktiga som proffsen... (Talar av egen erfarenhet!) Vi har ju bara varit på 2 utställningar än, men den ene domaren var nonchalant och lite otrevlig... Fast han gav Soya bra kritik, så jag tycker ju lite om honom ändå! ;)) Vi ska iväg den 6 juni till Värnamo och ställa Soya men är orolig att jag inte ska lyckas få henne tovfri tills dess... Hmm.... Ha det så bra!

  SvaraRadera
 4. Grattis till hp't.
  Ammi ser jättefin ut på korten, framför allt på springbilden <3
  Hoppas ni kommer på valpträffen, det vore så roligt att få träffa er.

  // Kramar från Lidhultsgänget.

  SvaraRadera
 5. Grattis till HP!:-)
  Kul med uppdatering och fina bilder!

  SvaraRadera
 6. Grattis till utställningsresultatet!
  Sköt om er så ses vi förhoppningsvis på valpträffen!
  // Jaspis med flock

  SvaraRadera